#josocNitBus

Els treballadors i les treballadores de Tusgsal i la secció sindical de la UGT han aturat una decisió injusta socialment i de dubtosa legalitat, gràcies a la mobilització constant des de fa més de dos anys, però especialment durant l’última setmana. Ara, l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha de decidir entre una multinacional estrangera o una empresa d’economia social catalana. Entre precarietat laboral o qualitat en l’ocupació. 

El concurs de la concessió del NitBus, convocat per l’AMB, ja es va iniciar viciat d’origen, i quan tot semblava reconduir-se amb l’informe de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat -que situa que el concurs s’havia de repetir, zasca- alguns, amb cert secretisme, van intentar adjudicar-lo a la multinacional amb arguments de legalitat, tècnics i de defensa dels interessos de la institució. Coses de la política.  

La política s’omple la boca que si ocupació de qualitat, que si economia social, que si cal ajudar  les empreses del país… Doncs ara poden demostra-ho tornant a convocar des de zero i amb transparència el concurs del NitBus.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *