La seva estabilitat, la nostra precarietat

rajoy
Cada cop que el PP demana estabilitat política per a nosaltres vol dir més precarietat laboral, retallades socials, restriccions de llibertats… Tenir de nou de president del Govern a Mariano Rajoy significa cronificar les pitjors polítiques contra la gent treballadora.

Però evidentment no ens resignarem. Treballarem per la nostra estabilitat laboral, que vol dir derogar les reformes laborals. Lluitarem per la nostra estabilitat social, que vol dir revertir totes les retallades social en educació, sanitat, etc. Defensarem la nostra estabilitat democràtica, que vol dir derogar la llei mordassa, defensar el dret a decidir i derogar l’article del codi penal que criminalitza el dret de vaga.

Allò que el Govern de l’Estat i el Congrés de Diputats no deroguin per iniciativa pròpia, serà des de la mobilització social i ciutadana que hem d’aconseguir la seva derogació. Vénen temps de petites i grans mobilitzacions, les dretes mai han donant més drets a la gent treballadora, som la gent treballadora que sempre els hem conquerit.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *