Felipe Barrera

felipe_barreraHi ha persones que sempre hi són sumant i construint, però com que no criden, no es fan veure, no ostenten pot semblar que no hi són, però sempre hi pots comptar. Aquesta és la gent imprescindible per a qualsevol organització i societat. 

La gran gent  de la UGT són aquelles persones que des d’una lluita sorda i constant, cada dia des dels centres de treball o des dels  locals del sindicat fan el més important: escoltar la gent treballadora amb els seus problemes i ajudar-los a trobar la solució. Nosaltres estem per a les coses importants de cada persona en cada moment.

Felipe Barrera ha rebut la medalla President Macià al mèrit al treball 2016 de la Generalitat de Catalunya i tota la gran família ugetista estem molt orgullosos del reconeixement al nostre company, que porta tota la vida defensant el dret del treball.

La UGT té 128 anys d’història i de lluita gràcies a gent valenta, honesta, coherent, incansable, insubornable, sensible, digna, compromesa, lluitadora, positiva, sindicalista… com Felipe Barrera.  Veure el somriure, els nervis i l’emoció de Felipe en rebre la medalla són d’aquells moments en què penses que és imprescindible seguir lluitant per la classe treballadora. Val la pena dedicar tota una vida a la lluita sindical, la nostra riquesa és la defensa dels altres.

Gràcies, Felipe. Ets un referent per a molta gent i segur que seguiràs lluitant com sempre.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *